I know......

...........Jag vet va ni tänker men liksom jag har ej tid,sorry. Berättar mer senare om ni är intresserade.
Btw, ha en bra dag<3

Lördag- sött och gott<3

Jo som sagt plugga?, inget vidare med det.
Resten av dagen har jag suttit och fånat mig. Kan verkligen inte plugga. Det kan bero på att vi är en stor familj i en liten lägenhet. Jag vet, vi har försökt ett antal gånger söka lägenheter, men det finns tyvärr inga lediga lägenheter här i närheten. Min mamma vill inte flytta ut från Vivalla, hon har liksom bott här hur länge som helst,. Jag kan faktiskt förstå att det känns både konstigt och jobbigt att flytta ut från ett ställe som man har bott i över 15 år. Men jag tror nog man måste fortsätta framåt. Däremot vill jag mer än allt flytta härifrån, inte för att jag hatar området som jag bor i utan för att det börjar bli för tråkigt här. Det tar ungefär en halvtimme till stan, skolan , där man helt enkelt spenderar sin mesta tid. Att bo inne i stan är väl det perfekta stället eller va säger ni? nära till allt.

Hur är det med er?,  jag mår iallaf. toppen som droppen,hihi. Snart ska jag äta middag. Egentligen är jag inte hungrig utan är mer sugen på något sött och gott. Tex någon tårta, kladdkaka med glass?,yummi.  Kärleksmums med grädde, äppelkaka med vanlijsås!!!, Åh näj, nu måste jag iväg och handla något gott.

Vi ses senare!<3

INFOOO!?

                       

Tom kaulitz<333333
Tokio hotel
,
Har någon information om tokio hotel, kan ni då vara snälla och skicka vidare till mig?
Otroligt, att man inte ens får veta hur de ligger till, hur de mår osv, någonting måste det väl finnas.
Jag menar nu när de äntligen är kända överallt, så finns det ingen info om de längre.
..............
.............åminstone hur de mååår!
Det sas att nya ambumet skulle släppas ut någongång i februari?, men ingenting har skett.


Fredag.

Bästa dagarna i veckan är faktiskt fredagar, man slutar tidigt och så är man medveten om att det är helg nästa dag. Den känslan är obeskrivligt bra, tycker då jag.
-     Det har blivit en massa krångel med franska proven som jag har nämnt i DE senaste inläggen.haha, jag undrar hur många inlägg jag har skrivit just om franska proven. Jag gjorde ju hörövnings provet men hann tyvärr inte klart med allt så jag fick göra klart den nästa lektion och när det blev dags för mig att göra den så var jag "sjuk" men då hade alla andra i klassen gjort klart just det provet . Så när jag kom till skolan för att göra klart den så hade de andra i klassen gjort ytterliggare ett prov så nu ligger jag efter med det svåraste provet ever! Jag ska nämligen få göra klart grammatik provet på måndag. Typiskt mig, Jag hade ju planerat en massa grejjer som skulle bli gjorda under helgen. Nu blir det tyvärr helt tvärtom. Plugg, plugg plugg.

Denna fredag är inte den bästa fredag i veckan,inte längre i alla fall :(
Saker som jag måste göra klart:

-Bokrecension på eng.
-Öva på franska grammatiken.
-irland projektet.
-Svenska läxa.
-läsa massa sidor till historia fördjupningen.
....och massa annat skit, kommer inte på det nu.

Snacka om att jag ligger efter!

Chris Brown & Rihanna.

Breaking news about what happened to the R&B superstars Chris Brown and Rihanna just after the grammy award. When they were walkin "under the umbrella-ella" to their car, she told him to "take a bow". He was like "excuse me miss" and then there was a"disturbia" they got  in the car and Chris Brown tried to turn off the radio. Rihanna said"please dont stop the music. He looked at her and said "excuse me mama""I had to say yoo". She said "Shut up and drive" . So Chris got mad and chocked her sayin "you can't breathe with no air". He took her down, and hit her "from wall to wall". He then decided "run it" ...maybe "forever-ever"...She was like "I'll see you in rehab.."you've been unfaithful".

NOOO, why?

Shuliluul!

Tråk, tråk, tråk..
-Skola
-Hem
-Sova
-Vakna
-Äta
-Tydligen sova igen.



Hur mår ni ?.. jag mår i alla fall skiit,, vet ni varfööör? Jag har franska prov imorn som jag inte har pluggat till, 92 franska glosor, massa grammatik och texter!, tills imorn? I DONT THINK SO! Jag har i alla fall bestämt mig för att skolka ,wohoo.
Men seriöst hallå? 92 f*cking glosor? Ur kidding me right?
Jag vill skjuta min lärare på plats! Jag hatar henne otroligt mycket, obeskrivligt mycket! Asså fan ska jag göra nästa år i 2:an? Jag måste fortsätta med språk, samma språk fast högre nivå. Just nu har jag franska steg 3 men nästa år måste jag gå franska steg 4.  IG direkt, inget snack om saken.

Jag vet mycket väl att jag måste göra omprov nästa gång men hellre nästa gång än imorn. Vad säger ni?
Jag  tråkar er otroligt mycket men vad ska jag göra?, seriösa problem på spel.
Anyways, jag tror jag ska försöka sova nu men vi ses imorn och jag får väl hoppas imorgon dagen går förbi snabbt. 


JUSSTEE. vet ni vad jag har gjort?, haha jag har flätat hela mitt hår,kul? I loove curly haair!

Aja jag tror nog jag går och lägger mig nu men ni får ha det bäääst!, Gonatt<3

Livet.

Vet ni, jag har tänkt på en sak, en sak som angår oss om livet. Jag speciellt,  brukar jämt ställa mig de här frågorna: Vad är egentligen meningen med livet? Varför lever vi ens and so on. Men jag har funderat på en sak som kanske väcker tankar. Det här livet är kanske en början av ett riktigt liv som kommer efter döden. Folk brukar jämt säga, Whattafuck va snackar du om?, liv efter döden? Men då svarar jag, jo varför inte, jag menar det låter rimligt. Folk som levde före oss, som redan har dött kanske fortsätter sitt liv efter döden och när vi dör händer det samma sak med oss och sen fortsätter det på det viset tills något nytt händer, Inte vet jag, det kan vara vad som helst.
               Rika och fattiga? Varför ska rika och fattiga existeras, varför kan inte det bara vara rika eller bara fattiga? Det skulle åtminstone vara lättare att förstå, att veta, att kunna. Men nu när allt är upp och ner är det svårt och förstå, vissa dör i fattiga länder av hunger och svält medan andra som är rika då lever sitt liv, shoppar, festar, solar ,badar reser runt i världen ,vad som helst. Varför kan inte alla ha den "bästa" känslan i livet?

Aja, man kan i alla fall börja fundera lite. OBS! Nu säger jag inte att det här stämmer men skriv gärna era förslag vad som egentligen är meningen med livet, om det finns ett liv efter döden eller inte?

Men nu ska jag i alla fall sova eller snarare försöka sova!
Pussaaaaaaaaaaar♥

Hemma..

Kom precis hem efter en kort skoldag, från kl 9 till halv 3 det  är ju rätt bra. Jag känner vissa som börjar redan vid 8 och slutar kvart i 6, snacka om lååång skoldag. Matte läxan har jag i alla fall lämnat in,(äntligeeen). Franska provet som jag nämnde i förra inlägget, den gick åt helvetet. Jag menar ett annat språk med kompilcerad grammatik och dålig lärare. Fuck lektionen säger jag bara. Det värsta av allt är att, vi har ett nationellt franska prov nästa vecka på en onsdag, längsta dagen i veckan. Ett nationellt också..

Så fort jag hör ordet nationella påminns jag om 9:ans nationella prov som vi hade i svenska, engelska och matte. Det var läskigt med nationella proven för det enda jag tänkte på var att jag skulle misslyckas, men det gick ju bra. Men nu när jag tänker på nationella provet i franska, då finns det inte mycket mer att säga än  fail, fail and faaail! Men jag hoppas verkligen  jag når godkännt i franska även om jag inte lyckas få det i nationella provet Hittills har jag fått godkännt i alla prov men liksom ändå jag blir rädd bara jag tänker på det.

Men nu har jag tänkt att försöka plugga lite franska inför provet. Det är i alla fall värd ett försök, misskyckas jag, då misslyckas jag , lyckas jag då är det en annan sak det där.

Whish me goodluck fellas!♥



Why is it happening to meee?, Whyyyyyyy!:(

PROOV/LÄXOOOR!

Det var ett tag sen bloggen men jag har haft fullt upp under helgen. Jag har faktiskt pluggat matte under hela helgen precis som jag hade lovat! , under helgen också. Jag menar  personligen jag ,längtar efter helg/lov så jag kan få lite fritid eller snarare avslappning, för som sagt skolan är jobbig. Matte uppgifterna var hur svåra som helst så jag gjorde inte alla vilket vi skulle försöka göra även om vi inte kunde. Men liksom va tror läraren om oss?, eller rättare sagt om mig, jag är sämst på matte! haha.  Alla andra lektioner går toppen men så fort vi har matte då suger jag på det. Alla har sin svaghet, min svaghet är matten. Lätt sagt,

Matten är ju en läxa som vi ska lämna in imorn men  FFS! jag har glömt.......vi har ju ett prov imorn,ett franska proooooov ,ooh goosh. Nää, jag får väl skolka. Jag är en tjej som verkligen satsar, satsar framförallt på ämnen som jag har svårt för. Men när det kommer till franskan(språk) då ger jag direkt upp. Pallar verkligen inte med språk, jag fick inte hoppa av men nästa år då ska jag f*n göra det direkt.

Klockan tickar och jag måste lägga mig nu men vi ses imorn och lycka till imorgon i skolan allihoppa!

Puss, Good Night♥

Hejsan la blogg

Kom precis hem från en underbar dag ute med mina babys! Vi har jämt kul tillsammans, det händer att man blir uttråkad då och då men efter ett tag blir man glad igen.

Jag är j*vligt trött just nu så jag tänker faktiskt dra och sova. men vi ses nog imorn puss<3

Lördag-

Wow, denna lördag har varit underbar eftersom jag har fått sova ut. Okey, det låter som att jag aldrig sover eller något men man förstör sin sömn när man lägger sig sent och vaknar tidigt som jag brukar göra. Det är riktigt dåligt det där, jag tycker ni som har samma problem som jag ska ändra på det omedelbart. 

Annars har jag suttit med min mobil hela dagen,haha. Den är som min lilla bebis, det är säkert eran oxå. Man blir ju beroende av sin mobil efter ett tag ,speciellt när man köper en ny då tar det ett tag innan man vänjer sig vid den. Men jag har redan vänjt mig vid min, om ni undrar,hehe.

Nu har jag i alla fall tänkt att fortsätta min eftermiddag med mina vänner, vi ska bland annat ta en promenad till affären och köpa lite sötsaker. Har inte mycket att säga just nu än att han en trevlig helg.

Ses senare♥

Seg eftermiddag.

ω Sådär ja, nu har jag gjort klart allt som skall göras med mobilen och tagit lite kort här och där. Men läxjäveln irriterar mig som f******n, hur har de tänkt att jag ska bli klar med den tills på måndag?, idiotlärare. Hon är faktiskt en bra lärare men hon är så snål med betyg. Nu snackar jag om matten, men annars är hon en bra lärare, i allafall den bästa läraren jag har haft hittils i denna skola.

Men dagen har varit så seg, har inte heller orkat tanka min mobil. Så går det när man skolkar Miaa! Men jag har faktiskt pluggat lite, noot. Men jag tänker plugga , det har jag i alla fall lovat mig själv. Blir de av med de det får vi reda på senare.

Men nu har jag så tråkigt att jag skulle kunna göra vad som helst. Promenera ute i det  kalla vädret? Noo, I don't think so.hihi. Aja, inget vidare att sitta här och tråka er eller hur?

Maybe it's time to go? Aa, det tror jag.

Btw, bilder på mobilen kommer senare på dan! ω

BAACK!

ÅÅh äntligen, tog ut mobilen ur laddaren! Den är helt fantastisk! Kameran är inte världsbäst men liksom den funkar ändå, allt annat är helt okey. Så nu måste jag lägga till mina kontakter, ladda upp musik och ta några bilder.

OMG! nooo, jag kom på att jag har en matte läxa som är två sidor lång med ca 50 uppgifter. Inte bara det, jag har franska prov på måndag, onsdag och fredag! Egentligen hade jag det idag också men pallade inte dra för att jag hade ju huvudvärk på morgonen! Så nu har jag massa grejjer att göra. Hatar verkligen språk, det är det värsta jag vet!

Whish me good luck..

Love u!

Vaknade imorse med en obeskrivlig huvudvärk. Åh gud, jag tog en alvedon så nu sitter jag här och gör ingenting.
eller snarare väntar på min mobil så den kan laddas klart. Idag blev det ingen skola för mig wohoo! Måste faktiskt erkänna att skolan är bättre än att vara hemma hela dagen. Thats life.

Liksom varför ska mobilen laddas i 12 timmar, kan någon hjälpa mig är ni gulliga? Alltså jag läste att man ska ladda den i 2,5 timmar så jag tog bort den flera gånger från laddaren, är den förstörd nu? Alltså jag är ett oturs barn,seriöst.

Jag var faktiskt kär i en annan mobil, Sony Eriksson C902 men det blev inget vidare med den eftersom jag ångrade mig så fort jag fick syn på denna. Jag drog till affären för att köpa mobilen men den fanns inte kvar så jag fick vänta en vecka tills de fick in nya. Efter en veckars väntande så drog jag dit igen, den hade kommit men den fanns inte i rosa så jag fick vänta ytterligare en vecka, då fick jag den som överraskining. Love u mum!<3





Nu ska jag käka frukost vi ses senare!
/Puss<3

Hejsan bloggen!

Jag har inte bloggat på 2 dar typ eftersom jag har haft fullt upp med massa skit. I alla fall, nu ska ni få höra, ready? ...omg, omg jag köpte mobilen Sony Eriksson T700. FETT snygg e den i verklighet. Alltså jag är otroligt glad att jag äntligen köpte den. Den är lätt att förstå ,så brudar jag ger er råd, buy it!

Jag kommer att ladda upp en massa bilder på den,  don't worry! Men det blir nog imorgon för att den måste ladda klart , typ bara i 2,5 timmar. Konstigt nog har jag hört  att man laddar den i 12 timmar.. men nej. det gör man inte.

I think i'm inloveeeeeeee♥
Okey, men nu är jag sugen på att använda den, men vi ses senare puss!

"Rudbecksskolan ska läggas ner"

F*n va sorgligt att just den skolan jag går i ska läggas ner inom 3 år. Det är inga problem för mig för jag hinner ta studenten. Men jag förstår inte varför alla har fördomar om den skolan. Okey, det har funnits en massa bråk här och där men det händer i vilken skola som helst.

Det är nämligen för få elever som söker till vår skola. Det är ca 150 elever som har sökt dit, därför blir de tvungna att slå ihop både Karolinska och Rudbecksskolan. Det sägs att samarbetet mellan de program som finns på Rudbecksskolan och Karolinska skolan ska utvecklas. Till hösten uppgår organisationen i Karolinska skolan, och om 2-3 år ska det inte finnas någon utbildning kvar i lokalerna. .De som går första året på Rudbecksolan hinner ta studenten innan skolan läggs ner men jag tycker att det är orättvisst för oss eftersom det kommer vara Karolinska skolans organisation som tar ansvar för de program på skolan, dvs. vår skola.
Sorgligt värre.


Detta är då Rudbecksskolan. Den är ungefär 150 år gammal.
Skolan ser ut som ett fängelse som ni själva kanske har lagt märke till,
men inuti skolan ser den ut som vilken skola som helst.


Wattafuck!? Rosa Delfin?!!!!







Okey det här är f*n omöjligt? Jag har hört att den här bilden är rätt gammal, att den inte alls är ny. Men det här är den märkligaste bilden jag har sett eller kommer att se framöver. Hur kan en delfin vara rosa? Jag blir bara glad av att den är rosa men jag är så chockad! En rosa delfin! Delfiner är de mest gulliga eller finaste havsdjuren som jag har sett. I JUST LOVE THIS ONE! Jag ska f*n köpa den! Lycka till MIa? Just den här delfinen kommer från Lousiana,(vet inte vart det ligger) men det påstås att den är inavel och att de inte är sällsynta. Klart att de inte är, man ser de inte varje dag i alla fall.
Kan inte sluta kolla på den. Okey, men nu måste jag dra !<3

Jobbig "skoldag".

Min dag har varit ganska stressig. Jag har fått åka sex bussar fram och tillbaka, från en skola till en annan. Jobbigt kan jag säga, men det värsta var att jag och några vänner sprang på slaskig snö så vi inte skulle missa bussen, för då skulle vi få vänta ännu längre vilket var jobbigt, blöta blev vi alla fall. Därefter åkte vi tillbaka till skolan och gick på esteisk verksamheten som var en timma lång, en timmars håltimma och sista lektionen en engelska lektion. (bajslektion)

Teatern gick inte som förväntat. Skådespelarna var helt okej men själva teatern var tråkig på ett sätt, konstigt nog var det två stycken som spelade pjäsen. Teatern gick ut på hedersmord. Killen ska såklart bestämma över sin syster ,vad hon får göra eller inte göra. Men han själv får göra vad som helst. Killen varna sin syster, om hon går ut med sin kille igen kommer han att mörda henne och hon lovade att inte göra det. Men hon kunde inte hjälpa för hennes känslor var för starka så hon gick ut med sin kille igen och det märkliga var att hon blev gravid. Så nu blev hennes bror arg och ströp henne till döds och barnet i hennes mage dog också.

Det kanske verkar intressant men den var tvåtimmars lång så man fick f*an ont i nacken och man blev lätt uttråkad.
Sen fick vi en massa frågor som då vi skulle svara på.


Tråkigt värre?

Sitter här uttråkad,  lyssnar på akon-beautiful,  låten är bara fööör bra. Imorgon ska det i alla fall bli riktigt skojj! Vi ska tydligen på en teater som jag nämnde i de förra inlägget. Det är någonting om heders grejja , vettefan va det är men låter i alla fall intressant? Don't u agree?:O Men det negativa med teatern är att den är två timmars lång, det kommer gå skit segt.
Hoppas den är bra så tiden går fort!

I never wanna see you cry cry cry
And I never wanna tell a lie lie lie
Said I never wanna see you cry cry cry
And I never wanna tell a lie lie lie 

okey, blev tvungen och sjunga på den lite,hihi.
Men men nu ska jag dra och sova, jag försöker i alla fall. Men jag säger bara det är så svååårt. Man vänjer sig efter ett tag sade min skolsköterska, laaal, I don't trust her!

Puss på er och ha det så bra!        

Ute!

Nu ska jag dra ut och träffa min vänner, rättare sagt mina högljudda vänner.haha. Vi ska promenera runt här i vivalla och prata massa minnen. Asså mina gamla klasskamrater var som en familj till mig. Saknar verkligen de tiderna men, men nu ska jag i alla fall dra och njuta!

Puss ♥ ♥

Th!!

Hur mår ni? Jag mår i alla fall suveränt, sitter här och lyssnar på gamla Tokio Hotel  låtar som jag har tagit en paus ifrån på sistone, för att jag har helt enkelt tröttnat på de gamla låtarna. Vill så gärna lyssna på de nya!. Jag behöver mer information om dom! Har inte heller hört om de på hur länge som helst. Det konstiga av allt är att jag har aldrig träffat de live, på konserter, eller på någon signerings grejja. Jag älskar de från långt håll, eller vad säger ni? Jag skulle  verkligen vilja gå på deras konert men problemet är att mina vänner hatar de för att jag älskar de så mkt. Tyvärr, vågar jag inte åka själv dit. För det första skulle jag svimma av på en gång och sen skulle jag nog börja skrika/gråta, tror nog man behöver lite stöd ändå. Vänner är i alla fall något man behöver hela tiden.

Tjeniz tjeniz!

Det var en kort skoldag ida, två inställda lektioner Wohoo!, egentligen en, men jag orkade inte stanna kvar i skolan eftersom nästa lektion började inte förrän en timma senare så därför drog jag hem. Men jag ser fram emot imorgon dagen, vi ska nämligen på en teater! okkey, inte värsta grejjen direkt men man missar massvis med lektioner wohooo.jag vet att jag snackar för mycket skit om skolan men palla med skolan helt ärligt. Jag säger bara, Sahhällsvetenskapliga programmet dödar! Egentligen beror det från person till person ,men personligen ångrar jag att jag valde den linjen.
Nog med skolan, jag ska i alla fall senare ut och träffa några vänner. Det ska bli riktigt kul!

Söndag-<3

Idag träffade jag några gamla vänner som jag verkligen hade sett fram emot.. Vi hade riktigt kul som alltid. Det är samma vänner som jag tillbringade min betydelsefulla sommar 2007! Det är verkligen något som man aldrig kan glömma, nog med det.I alla fall ,vi promenerade runt ,snackade gamla minnen och frös! Snön smälter ju men ändå är det riktigt kallt ute, våren är i alla fall på gång,hoppas jag. Det är jämt tvärtom för mig, när det är sommar då längtar jag efter vintern och när det är vinter längtar jag efter sommaren men jag tror nog sommaren är alltid bättre. Bada.sola ocg sommargrill, va finns egentligen bättre än det?, nothing i guess!

Jag känner att jag börjar bli sjuk, har verkligen huvudvärk och imorgon måste jag vakna tidigt för skolan börjar igen efter en riktigt kort helg.Men man får leva med de. Mår jag bättre imogon drar jag iväg till skolan annars stannar jag kvar hemma  vilket jag absolut inte vill men det är inte bättre att gå runt i skolan och må dåligt. I'll see what i can do.

Nu tror jag i alla fall att jag ska ta en alvedon och försöka sova.
Men ha det bäst ni<3

Min långsamma dag!

Hej igen!
Hur mår ni?, jag mår i alla fall utmärkt!  Jag har börjat fixa headern igen, den ser helt fantastiskt ut. Fattar inte hur jag sade precis det!, jag brukar aldrig bli nöjd med något men blev faktiskt ganska nöjd med headern. Det är såhär det ligger till, jag har börjat med att fixa den men problemet är att jag har lite kvar att göra men så fort jag blir klar med den lovar jag att visa upp den! Jag har nämligen laddat ner ett program som jag då fixar bilderna och textena. Den är så himla häftig och bra!  Men annars har jag inte gjort så mycket än att varit ute med vännerna och varit och handlat på ICA, allt från kladdkaka till godis!

Det känns som att jag har kommit igång med bloggen, jag har självklart en lång bit kvar tills jag blir "blogg stjärnan",hihi bloggstjärnan?,uuhm, konstigt värre...eeh  jag är nog lite snurrig så jag tror det är dags för mig att sova:) , i min mysiga varma säng, va säger ni.?  JAG HAR SÖMN PROBLEM! Alltså jag lovar,jag kan ej somna. Måste f*n söka en läkare.(. Just nu är klockan 01:44 och jag känner att det kommer ta tid innan jag somnar, as always!

Men, men inget vidare att sitta här och göra ingenting så jag ska nog kolla på en film,  det blir nog YES MAN!, en otrolig rolig film.

Gonatt och sov gott♥

RSS 2.0