Vad tycker ni om Tokio Hotels nya look?

Jo förresten, som jag berättat innan och berättar det återigen att jag är ett stort fan av tokio hotel. Men jag har aldrig vart på deras konsert eller rättare sagt jag har aldrig haft möjligheten till att vara där överhuvudtaget. Det är såhär att mina närmaste vänner som jag umgås med i skolan och på fritiden tycker inte om Tokio hotel så speciellt mkt dels för att jag har tjatat och pratat och gnällt om de och dels för att de helt enkelt har andra favorit idoler som jag själv har.


Tom, Bill ,Gustav och Georg som är medlemmar i Tokio hotel har ändrat deras nya look. Vilka looks tycker ni de passar i:




Deras gamla look





och deras nya look.( det finns finare bilder på de)

Är sjuk idag...

Därför har jag vart hemma och försökt vila men det är ju skit tråkigt att vara hemma! Asså jag menar verkligen det, hur i fasiken kan man klara av att vara hemma mer än än vecka, det går inte!!!!

För drygt någon månad sen så var jag förkyld ink halsont och lite feber samt huvudvärk. Sen den förbaskade dagen  har jag inte blivit frisk. Jag vet att ni tänker men gå till vårdcentralen, eller nått...det har jag gjort men de vägrar hjälpa mig för de anser att mitt problem inte är så stort. Men hur in i helvetet ska jag klara av skolan med huvudvärk och ha ont i halsen? Man kan ju inte koncentrera sig och då är det väl onödigt att gå dit om man ändå inte kkommer att klara av skolan eller va säger ni?

Idag när jag vaknade imorse så hade jag ont i halsen och samtidigt i örat. Jag ringde till VC och berättade allt som hade hänt ink att det har spridit sig och vad ger de mig för svar?, jo att det kommer att gå över med lite alvedon och nässpray?O.o Då hade det väl gått över för länge sen för jag har tagit alvedon men inte nässpray men ändå liksom!!!

Just nu= lider av smärta


Har tråkigt just nu därför...

skriver jag ett inlägg..Det är nämligen såhär att jag har inte haft tid, ork ,u name it..därför har jag bara struntat i att skriva något inlägg eller överhuvutaget logga in men bara så ni vet läsare/bloggare så har jag vart upptaderad. Jag har inte alls glömt er.

Men såhär är det jag/vi alla har en blogg  där man egentligen ska skriva om sina intressen, skolan ,vänner whatever, något som lockar dit läsare,right? Det är iallafall vad de flesta vill och dessutom gör. Men självklart ska det vara kul att blogga, liskom inte att bara sitta där och tvinga sig själv för att skriva ett inlägg för man tänker såhär, jag tjänar pengar, det här är min chans blalba. Egentligen är det inte så, visst men tjänar en bra summa pengar men sen då?.. Man behöver ett jobb för att klara sig, det är vad jag tycker och tro mig det gör ni med.

Okej tro mig jag sitter inte här för att lära er något men liskom nu när jag har läst ett antal bloggar "stor bloggar" elller vad det nu kallas så tycker jag att de överdriver med allt, de provocerar så himla mkt speciellt en tjej , o jag tänker inte nämna namn för ni vet vem det är.

Det enda hon gör är att snacka skit om alla andra för att locka dit läsare för att självklart tjäna sina pengar. Hon är ju så rik nu, utan bloggen e hon ingenting skräääp ,ful liten ****.

okej så nu är jag klar och fått ut allt för tillfället, det kommer mer det lovar jag er.

Många pussar från mig<33

RSS 2.0