Mia är tillbaax!

Hejsan bloggen!
Det var ju ett tag sedan man bloggade,wow vet inte hur länge sen men långt tid var det ialf. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg angående om varför jag inte har bloggat. Som ni fick höra sist så hade jag fullt upp med massa plugg och prov. Både prov och plugg tar aldrig slut. Hur sjutton ska man hinna med allt?Det är ju helt sjukt, hur många saker man har varit upptagen med. Det är ialf. såhär nu, jag tänker blogga när jag kan. Det är absolut inte säkert att jag kommer kunna blogga varje dag.  Vi får helt enkelt se!


Jag har redan gjort ett nationellt prov i engelska och imron blir det ett nationellt prov i franska, mitt hatämne. Hur i helvete har de tänkt att jag, av alla personer kommer att klara mig. Visst, en massa prov på det vi har läst, haft läxor till, det är lugnt men inte prov som nästan avgör hela kursen. Jag vill verkligen inte få ig på den här kursen. Jag ångrar verkligen att jag ens valde franska som språkval från början av högstadiet. Man kan alltid ångra sig men man kan aldrig ta tillbaka det man har valt. Men ni får verkligen önska mig lycka till!!!!!!!

Life sux!

My B-day!!!!!!

Har inte bloggat på några veckor, men men jag har inte haft tid. Men att slänga in ett snabbt inlägg , det funkar väl? Jag har nämligen fyllt år idag! 17 år idaag wohooo,  ett heeeeeeelt år kvar tills 18. Men va ska man göra liksom, tålamoood?
Ni tycker säkert att dennna blogg är en av de tråkigaste bloggen någonsin, men jag lovar skolan täcker över allting. Det ända man hinner medk det är att äta sen måste man plugga och sova. Jag måste fan börja planera så jag har lite tid åt bloggandet, annars får jag väl strunta i att blogga, va tycker ni?


Hur mår ni i alla fall?, jag mår toppen. Snart komemr ett par vänner över och vi ska fira min födeledag! Vi ses nog senare pusssssss<3
Btw, härligt väder:D



1992-04-06<6

RSS 2.0