Blir sjukt irriterad på tandläkarn ibland...

Det var ett tag sen då jag kollade nyheterna på aftonbladet så jag passade på och då fick jag syn på en rubrik sm löd såhär " Tandläkaren ville inte operera. 9 åring dog av blodförgiftning.."

Här kan ni läsa om nyheten!
En 9 årig flicka hade ont i tänderna och skickades tillbaka hem för att de ansåg att hennes svenska var för dålig. Så de ville avvakta några månader tills hon hade lärt sig prata bra svenska för då kunde de samarbeta tillsammans. Vafan e det där för skitsnack! Asså stackars liteeen!!!! Hon avled för hon fick blodförgiftning. Hon hade nämligen någon böld vid tanden så dom blev tvungna och operera bort den men kunde inte för hon inte kunde snacka svenska!!!!!!
Man blir fan tårögd:(

På tal om tandläkare så är jag och de fiender speciellt i området där jag boor, de e fan efetrblivna! Jag har 4 framtänder som är verkligen snea så då bad jag de att lägga en tandställning. De flyttade fram min tid några  år för mina tänder inte var tillräckligt färdigväxta...efter ett par år drog jag tillbaka och då sade de att jag måste betala 20-30.000 för de anseer att mina tänder inte är tillräckligt snea. Fan va jag ångrar att jag inte tog emot tandställningen när jag var i England!!

Asså man kan verkligen inte lita på de, vare sig man vill ha tandställning eller bara en enkel tandvård för resultatet blir fan bara värre....

Och nej jag har inte 20.000 i fickan som de storbloggarna som kenza har...

I skolaan!

Just nu har jag naturkunskap!, väldigt tråkigt men på samma gång ganska intressant faktiskt, speciellt när vi håller på med labb och det är precis det jag håller på med just nu.

Måste skriva en labb rapport om blodgrupp och så, gissa vilken blodgrupp jag tillhör? 0+ vilket innebär att jag kan ge blod till alla slags blodgrupper men bara 0+ kan ge mig, sux>.<

Nu måste jag kila iväg, min lärare kommer in till datasalen vilken minut som helst!


C ya guys!<3

Söndag kväll..

Hejsan sötnosar!<3
Hur mår ni idag? Själv mår jag supeer! Sitter här och funderar på imorgon dagen, det e ju måndag/skola:(. frågan är om jag kommer att kunna gå upp imorn haha, det är så att jag lägger mig vid 4 varje dag så det blir ganska svårt o vakna vid 7 igen....Jag vet att det är feeeeeeel men va ska man göra.

Idag skulle jag sitta hela dagen o plugga o gissa om jag gjorde de? ahhaha klart inte, liksom det e ju hheelg! Känner mig jävligt trött så nu ska jag ta en varm dusch och sedan plugga lite...

Sitter här tillsammans med min syrra, hon vill hälsa er en trevlig fortsatt kväll!!!






Update: glömde säga att dettta inlägg är mitt 100:e inlägg hahaha, inte mkt alls men måste självklart fira som alla andra gör!

RSS 2.0