Mobiltelefoner!

Jag har haft en underbar dag tillsammans med min kusin och vi började prata om mobiler, så nu sitter jag här hemma hos henne och kollar lite olika på internet. Hon skulle köpa en igår, men det fanns ingen, så vi ska köpa mobiler tillsammans på onsdag istället! Det ända problemet är att jag inte riktigt kan bestämma mig.
Hjälp? Har ni några förslag på vilken som skulle passa mig? Vilken tycker ni jag ska köpa utav de här? Jag vill jätte gärna ha en rosa, eftersom jag är så trött på silver och svart, och rosa är väl snyggt?

Lite information om båda mobiltelefonernerna:

1.
Sony Ericsson w595 Peachy Pink Walkman

+ 3,2 megapixlar
+ Shake control
+ Musikigenkänning
+ Walk Mate stegräknare
- knapparna går lätt sönder


2. Sony Ericsson t700 Pink

+3,2 MP kamera
+ 10mm tunn 3G-mobil
+ Mediaspelare/FM-radio
+ Musikigenkänning
- ingen stegräknare
- ingen blixt



Time to sleep.

Jag har faktiskt haft svårt för att sova de senaste dagarna men jag måste göra någonting åt saken, vill liksom inte somna på lektionerna. För att ändra vana måste jag nog lägga mig tidigare än vanligt. Kanske vid 12 tiden?, annars brukar jag lägga mig vid tre tiden och sova bara i tre timmar. Så ni kan föreställa er hur jag ser ut?, en halvsömning Mia!

Men nu ska jag dra iväg och sova! 

Gonatt<333

Chris brown and Rihanna?

Okey, nu blir jag j*vligt förvirrad och irriterad! Hur ska ni ha det människor? Vi har hört massa om er och nu får det f*n räcka ,jag menar ni finns överallt,lite skämmigt va?

De är säkert ute efter uppmärksamhet ,annars skulle de aldrig bli vänner efter att Rihanna blev slagen av Chris och hon tänkte också anmäla honom men hon drog anmälan tillbaka. Många hatade Chris efter att ha misshandlat Rihanna men jag stod faktiskt vid Chris's sida. Har aldrig gillat Rihanna och tror aldrig jag kommer göra det så jag tycker att det var rätt åt henne, okey inte så våldsamt men liksom det finns gränser för både Chris och Rihanna. Man hörde massa rykten som spreds riktigt snabbt som tex. att Chris ville att hon skulle vara mer klädd på scen, att hon var otrogen mot honom och att han var otrogen mot henne och en massa annat, orkar ej rabbla upp allting. Ett bra skäl tror jag var det i alla fall.
Inte skulle Chris vilja bli hatad av alla artister och få dåliga rykten?det tror jag i alla fall inte.

Klicka  här för att få mer information.

                                                                           
 

Om ni scrollar ner en bit kan ni hitta mer informntaion
om de,såklart om ni är intresserade.



                                                                             
Jag måste faktiskt erkänna att de passar bra ihop vare sig man vill att det ska
vara så eller ej. Jag, personligen tycker att de ska göra slut helt och hållet.

Fredag

Hejsan sötnosar!♥
Kom precis hem från skolan,det var ganska bra ändå, hade bara två lektioner så det var inte så värst jobbigt förutom att jag har huvudvärk just nu. Sov bara tre timmar inatt så det är inte så konstigt men annars har jag och Michelle varit på stan och shoppat lite grann. Vi gick för det mesta på stan och letade efter ett par grejjer som ska bli köpta imorn när pengarna kommer! Vi kollade bland annat på parfymer, kläder, hår -kropp produkter, väskor och en massa annat. Jag vill ha ett par vita sneakers men kan inte hitta de jag vill ha, men annars är jag nöjd med allt, okey det där tar jag tillbaka! Jag blir aldrig nöjd med något. Det finns så mycket som man vill ha och som man aldrig hittar och aldrig blir nöjd med och jag är precis en sån person.

Men jag har inte så mycket mer att säga just nu, än att ha en trevlig helg önskar Mia!

Puss på er så länge!

Timbaland - Apologize:



Timbaland - Apologize:

hey, hey...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah -
I said it's too late to apologize, yeah -
I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground...


It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah -
I said it's too late to apologize, yeah -
I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground...

Just nu lyssnar jag på denna..

DOOOTA!

Sitter här i väntan och spelar lite dota lalalalallalalalala. ni kommer väl ihåg den? haha, jag vet att jagg är tråkig men finns det något kul att göra?

Hellooo!

Det var ett tag sen jag bloggade sist men jag hade fullt upp med skolarbetet och en massa prov ,så jag har varit upptagen men nu är jag äntligen klar med allting så nu får jag tydligen slappna av i ett par dar, för tillfället bara! Men annars har jag inte gjort så mycket än att hatat skolan som vanligt och varit med mina baby's! Jag stör mig mest på när folk vill få max poäng i proven, nöj er med ett G för i helvete! Jag menar visst skulle alla vilja ha MVG men inte skulle jag plugga sönder mig för att få det, vissa föds smarta och vissa inte.Tro mig eller ej men detta är livet. Okej, visst ska man plugga men på sin nivå. Jag tycker gränsen går när man bara pluggar, går inte ut med sina vänner och vill få bättre än alla andra i klassen. Med ett annat ord kallas det för Nörd! Liksom tävla med andra i klassen? Brist på liv eller? Det är för f*n helt sjukt! Alla har sina egna åsikter men det här är i alla fall min.

En sak till, HATAR NÄR FOLK SKRYTER HELA TIDEN OM SIG SJÄLVA!
Sorry, men jag blir j*vligt irriterad när folk skryter hela tiden om sig själva och tror att de är bäst bara för att de är MVG barn.
Jag ligger på G- VG nivå och är nöjd med det. Jag menar G är det ända som räknas , sen är det upp till var och en om man vill höja sina betyg, tänk på att man har ett liv som man ska ta hand om först, skolan kommer efter.

Kommentera gärna inlägget!

Plugg!!

Imorgon har jag tydligen en redovisning på franska med min bästa Michelle. Det kommer nog gå bra. Nu när jag sitter här kan jag rabbla upp allt som flytande vatten men när jag står där framför klassen kommer jag stamma som f'n. Vi får väl se hur det går men det ska nog gå bra!,hoppas jag. Ärligt talat jag är så osäker på hela redovisningen eftersom den ska ske på franska och då måste jag också kunna tala franska vilket jag är riktigt urdålig på. Jag har läst franska i några år men då betyder det inte att jag ska kunna det flytande,kanske men själv kan jag inte det flytande , problem?

Som sagt skolan är tråkig men den är jätte viktig.Ni som skolkar eller redan har hoppat av skolan, ni måste ha ångrat er totalt eller något. Jag som hatar skolan mest av allt på jorden skulle aldrig hoppa av skolan men bara om jag blir tvungen såklart.
 
Ska ta och hoppa i sängs ♥

Äntligen hemma!

Det har varit en långsam dag i skolan idag. Två timmars Estetisk verksamhet åååh va jobbigt.Jag älskar att hålla på med färg men det är ganska långtråkigt ändå.. Mina vänner gör min dagar roliga i skolan, utan de skulle jag nog redan hoppat av skolan. Nu mår jag i alla fall utmärkt och jag ska nog dra ut en sväng med en vän.
See you later♥

Lonely:(

Just nu är klockan 01:00 och fortfarande inte sömnig. Brukar inte heller vara det men det känns tomt att vara uppe så sent när hela familjen ligger och sover. Blir f*n lite rädd. Jag börjar inte skolan imorn förrän klockan 09:10 då betyder det inte att jag kan sova ut hur mycket jag vill. Måste fortfarnade vakna upp vid sju tiden för att hinna med allt, tex som att ta en dusch, klä på mig, äta frukost? ,nej får bara ont i magen,sminkningen ofc!!!  Det är lite grejjer som måste göras innan jag drar iväg till skolan. Vill liksom inte se ut som ett zombie, eeeh eller vad de nu kallas.
Men,men ska nog ta och försöka sova ändå.
Godnatt på er ♥


Sommaren 2007!<3

Allt började år 2007.
Saknar verkligen de tiderna när jag och några vänner åkte en sommardag till en sjö där vi grillade och badade i den härliga sjön. Sommaren 2007 började segt men efter någon månad, konstigt nog ringde en vän mig och frågade om vi skulle göra något kul innan skolan började och såklart gick jag med på det och så ringde jag vidare till resten av gänget vilket var lite svårt eftersom de flesta hade rest utomlands. Men de man fick tag på kom i alla fall och vi fortsatte vår resa vidare  till Vatten Parken.

Härliga tider det där kan jag säga. Jag är en tjej som är j*vligt lat ,men när det gällde att cykla till vatten parken var jag den första på plats och peppade alla som var sega som jag annars brukar vara.

Vi cyklade dit högljudda som vanligt när en vän satte på en rock låt. Jag bah, M byyt lååt, orka rock. Men efter ett tag började jag så småningom gilla den och började konstigt nog att lyssna på den hela vägen hem .Durch den monsun var låten. När vi drog hem, då började jag söka upp vem som sjön den osv, det var så klart sötisen Bill kaulitz. Men efter ett tag märkte jag att det var ett helt band på spel! Den första som jag fastnade för var  Bill kaulitz tvillingbror Tom kaulitz!<3 Seriöst, sötaste ,snyggaste, finaste, puddingen ever!
 
Det var i alla fall så jag började lyssna på Tokio hotel och jag är så tacksam att M satte på låten den dagen<333
Lite lång historia men fortfarande den bästa och något som man aldrig kommer att glömma!

Vill till tyskland nuuuuuuuu!






<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Booooring

Har precis kommit hem från den mega tråkiga skolan. Visst, hellre skolan än att stanna hemma,det är ju hur tråkigt som helst och vara hemma hela dagen. Men lektionerna är så himla tråkiga ,obeskrivligt tråkiga. Allt blev tråkigt efter 9:an,mer seriöst nu. Kanske valde fel linje i alla fall eller vad säger ni? Samhällvetnskapliga programmet. Äsch ska inte klaga. Jag går ju i skolan och det är det som räknas.

Ska nog ta en dusch nu och plugga lite grann. Puss så länge!<3

Tråkiga söndagar!

Det gick inte som förväntat. Jag hade skrivit i mitt senaste inlägg att jag skulle ut på stan och shoppa men nej,min vän som jag skulle ut med var tydligen upptagen med något annat så vi får nog ta det imorgon istället. Min halva dag gick åt tv:n och popcorn. Jag älskar popcorn,den påminner mig om den spänningen som man får i biosalongen. I alla fall tycker jag att söndagar är väldigt sega och långtråkiga eftersom det är alltid den dagen innan skolan börjar, Jag ska inte klaga, jag har faktiskt haft en veckas sportlov och slappat ett bra tag medan andra har slitit och jobbat därute!

Annars är vardagarna långa i skolan och korta  för övrigt. Ojjsan, klockan är redan halv nio så jag måste skynda mig för att min kära vän står ute och fryser i kylan.
Måste rusa iväg nu hejsvejs<3

                        
En varm popcorn samt en kall cola              <3
och twilight<3

Söndag-shopping.

Har inte planerat så mycket för imorgon dagen men jag ska nog åka upp till stan och shoppa lite. Jag behöver nya byxor  och tröjjor för att mina är så tråkiga. Jag måste liksom köpa nya efter när jag har använt de ett par gångerr,inte sant? och sen behöver jag massa hår och ansikts produkter som jag då har tagit slut på eller snarare kommer ta slut på ,när som helst. Imorgon måste jag nog köpa en peeling och en fuktighetskräm till mitt ansikte och ny shampoo & balsam  till håret för jag har tydligen fått mjäll och vet inte riktigt vilken shampoo som är bra. Head & shoulders hjälper inte, eller så måste jag använda de i ett tag, men det är så äckligt med mjäll så jag vill få bort det så snabbt som möjligt Snälla några förslag?

Musik!

Bästa ämnet på länge. Utan musik skulle världen se helt annorlunda ut,antagligen värre än vad det ser ut nu. Jag, personligen lyssnar allt från hiphop till rock, helt enkelt blandat. Förr lyssnade jag ej på rock men annledningen till det var de tyska bandet Tokio Hotel. De väckte mig från sömnen helt enkelt. Jag var fast vid en musikstil dvs, hiphop? men nuförtiden gäller bara blandat!




Twilight.

ÅÅÅh, måste både läsa och redovisa denna bok på engelska.Egentligen är det inte svårt tanke på hur många gånger jag har sett filmen.Jag har sett den fyra gånger på bio och två gånger hemma.Brist på liv?, nej jag vart beroende av den ett bra tag men till slut tröttnade jag. Men nu är det nog med den filmen, vill se två;an NEW MOON. I can't wait. Det kommer ta ett tag innan den kommer ut. Ska se till att jag är den första på plats så fort den har kommit ut.Smart va?.


                                                    

Måste läsa klart den till på
måndag nästa vecka,
One day left?

Bästa filmen.
Edwaaard är sååå himla snyyygggg, kanske inte i verklighet direkt men i filmen är han en riktig pudding!<3

Snöstorm!

Äntligen hemma igen. Det var riktigt jobbigt att gå tillbaka hem med så mycket snö,som faller från himlen på ansiktet och vind från alla håll. Ena dagen är det varmt och andra dagen är det kallt. Bestäm dig vädret någongång!
       Snöpulad som vanligt av min idiotiska kusin<3333 Kul var det iallafall men riktigt kallt kan jag säga. Åååh vad jag hatar och älskar snö. Det låter rätt konstigt men sant. Snö är kul när man åker skidor på enormt stora kullar, dvs Storstenshöjden som ligger då vid örebro och Trysil som ligger vid gränsen mellan Sverige och Norge! Men att frysa och bli snöpulad det är absolut inget för mig ,bara när jag är taggad:P

Åhh, jag komemr ihåg i 9,an när jag och några klasskamrater snöpulade varandra inne i skolan och vi fick massa skäll från lärarna. Vi var så himla busiga även fast vi gick i 9,an.Haha, på den tiden tänktes det att man var äldst och att man ägde hela skolan så man fick göra vad man ville osv, u knoow.. Blir f*n tårögd bara jag tänker tillbaka på de gamla tiderna. Man får som sagt leva med de, alla kommer förr eller senare att sluta 9;an. Bättre tidigt än sent tycker personligen jag..

Memories never die<3

Lördag

Jag har inte haft ork att hålla på med headern, men ska nog göra det så fort jag kommer hem. Jag ska ut en sväng med mina kusiner till min moster, för att hjälpa henne lite med barnen, eftersom hon ska få gäster. Det ska nog bli kul!
Jag har inte gjort så mycket idag mer än att slöa och sova bort halva dagen, hihi. Jag menar, vem gör inte det när man har två dagar kvar av lovet? Åh, orkar verkligen inte med skolan, men det är bara 3 månader kvar, och sen är det sommarlov! Så det är ju bra
Måste rusa, puss ♥


Krångel på G!:S

Det var ingen speciell rolig dag idag, även fast jag var så taggad på vår "fina,trevliga,bästa"tjejkväll. Misslyckad kväll , mat ,allt:S ( hade f'n planerat denna kväll en vecka innan,men såklart måste någonting hända, otur?....Men  hela dagen förstördes inte för de? nono....inte sant?
Jag har ju min nya blogg! När jag kom hem fortsatte jag med att fixa bloggen så den ser snyggare och mer rosa ut som ni kanske har redan lagt märke till?:O,  men misslyckad blev den också:( , Headern är så j*vla krånglig, fattar inte hur folk fixar till den så snyggt! Får väl hålla på att klistra in och ut osv. tills jag blir nöjd med den vilket jag aldrig komemr att bli,sån är jag by the way:)
Vill man ha den perfekt då komemr det att ta sin tid, sakta men säkert.

...............................

later..

Okey inget vidare, Det här funkar ju inte!   HELP?..
Klockan är mycket och jag är riktigt trött nu, får väl fortsätta med den imorn när jag är mer pigg.

Ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och hoppa i sängs.

Puss på er så länge ♥

Nu kör vi igång!

Precis som alla andra, så har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga. Dels för att skriva om  Tokio hotel, världens bästa band och för att skriva om min familj, fritid och vänner, men för att mest kunna skriva om sånt som jag senare vill komma ihåg i livet, som bra och dåliga minnen.
Nu kör vi igång med bloggandet brudar!
Puss
/Mia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0